Det jobbes fortsatt med denne siden. Sjekk gjerne innom senere når siden er fullført.

Qatar

ALT KOMPAKT PÅ ET STED

Qatar er en halvøy på omtrent 100 km i bredden og 200 km i lengde. Det betyr at det tar bare et par timer fra et hjørne til et annet med bil. Derfor blir det vanskelig å snakke om bare Doha, og ikke inkludere ting du kan gjøre andre steder.

Doha er moderne by som stadig er i utvikling. Dette startet fra en fiskerlandsby der befolkningen levde av fiskerinæring og perler. Etter funn av olje og gass eksploderte økonomien og utviklingen tok rekordfart, men samtidig har Qatar holdt tilbake på sine tradisjoner og det er fortsatt fiskere og perledykkere.

Doha byr på alt fra avslappende strand, til adrenalins fylt fart i mange av sine aktiviteter. Qatar har et landskap som strekker seg fra ørken i sør, til frodig kystlinje i nord og alt i mellom. Se vår utvalg av aktiviteter lenger ned etter hvert som vi legger ut flere og flere ting å finne på i Qatar. I motsetning til mange andre metropoler i Midtøsten, er ikke Doha så tett og folksomt, og gir deg muligheten til å nyte avslappet atmosfære og masse rom rundt deg.

3 hovedkategorier for deg

Mellomlanding

Vi tilbyr mellomlandingspakker som starter fra så lavt som. 800 Kr per natt for 4-stjernershoteller. Ler mer om dette lenger ned.

Destinasjon

Som destinasjon har du større frihet til å utforske det vesle landet Qatar. Selv om Doha er byen mesteparten er konsentrert, har du noen avsidesliggende steder som kan være verdt et besøk.

msc cruise

Vi har inngått avtale med MSC Cruises. Nå kan du lande i Doha, og ta en cruisebåt som skal ta med deg rundt i hele område. (Dubai, Abu Dhabi, Dammam etc) og fly videre til din destinasjon, eller fly tilbake etter endt ferie.

Regler for endring/refusjon av hotellpakke!

Mellomlandingspakker selges som sammensatt reise med flybillett (Qatar Airways) og hotellpakke. Dette kan anses som en pakkereise, kun i den delen som foregår i Doha, med fly til/fra Doha for den turen du ønsker mellomlandingspakke. Denne delen av beskyttet av reisegarantifondet. 

Du kan kansellere hotellpakken inntil 7 dager før avreise mot et gebyr på Kr 450,-
Hvis det er mindre enn 7 dager til avreise, kan ikke mellomlandingspakken kanselleres.

Regler for refusjon eller endring av flybilletten avhenger av prisklasse for din flybillett med Qatar Airlines, og er uavhengig av hotellpakken.

Du kan kansellere hotellpakken gratis dersom ditt fly blir kansellert, eller tiden blir endret med mer enn 8 timer, og du velger å ikke ha mellomlanding i Doha.