Det jobbes fortsatt med denne siden. Sjekk gjerne innom senere når siden er fullført.

Qatar

ALT KOMPAKT PÅ ET STED

Qatar er en halvøy på omtrent 100 km i bredden og 200 km i lengde. Det betyr at det tar bare et par timer fra et hjørne til et annet med bil. Derfor blir det vanskelig å snakke om bare Doha, og ikke inkludere ting du kan gjøre andre steder.

Doha er moderne by som stadig er i utvikling. Dette startet fra en fiskerlandsby der befolkningen levde av fiskerinæring og perler. Etter funn av olje og gass eksploderte økonomien og utviklingen tok rekordfart, men samtidig har Qatar holdt tilbake på sine tradisjoner og det er fortsatt fiskere og perledykkere.

Doha byr på alt fra avslappende strand, til adrenalins fylt fart i mange av sine aktiviteter. Qatar har et landskap som strekker seg fra ørken i sør, til frodig kystlinje i nord og alt i mellom. Se vår utvalg av aktiviteter lenger ned etter hvert som vi legger ut flere og flere ting å finne på i Qatar. 

3 hovedkategorier for deg

Mellomlanding

Doha byr på avslappende og stressfri mellomlanding når du reiser med Qatar Airways. Du kan velge å skreddersy en pakke selv, eller du kan velge en av ferdig tilbud på antall dager du ønsker.

Destinasjon

Som destinasjon har du større frihet til å utforske det vesle landet Qatar. Selv om Doha er byen mesteparten er konsentrert, har du noen avsidesliggende steder som kan være verdt et besøk.

msc cruise

Vi har inngått avtale med MSC Cruises. Nå kan du lande i Doha, og ta en cruisebåt som skal ta med deg rundt i hele område. (Dubai, Abu Dhabi, Dammam etc) og fly videre til din destinasjon, eller fly tilbake etter endt ferie.