Denne siden er ikke helt ferdig, og det jobbes fortsatt med den. Sjekk gjerne tilbake litt senere også for ferdig resultat.

forhistorisk by

cairo

Byen med tusen minaretter

Kairo kalles "byen med tusen minareter", for sin veldig synlig islamsk arkitektur. De fleste som bor i Kairo er muslimer, men rundt 10 % av befolkningen er kristne som tilhører den koptisk-ortodokse kirke.

Kairo … denne vidstrakte, historiske, eldgamle byen er de fleste besøkendes første stopp på en tur gjennom Egypt. Pyramidene i Giza og det egyptiske museet topper listen for de fleste, men det er mye mer å se og gjøre i denne byen. For å hjelpe deg med å planlegge besøket ditt, her er de beste tingene å gjøre i Kairo.

Aktiviteter du kan booke i Kairo

Aktiviteter nedenfor er tilbudt i samarbeid med Viator. Du kan følge linken nedenfor å bestillle, eller be oss å bestille for deg. Merk at vi tar 8% service gebyr når vi bestiller disse tjenestene.

8-timers dagstur

8-timers guidet privattur til Pyramider i Giza. El-Khalili Bazaar og Kairo Museum.
Inkluderer lunsj og inngangsbilletter.

Pris fra Kr 1000 per person.

Nile dinner cruise

2 timers middagscruise på Nilen, med buffet. (Drikke ikke inkludert). 
Nyt kvelden med musikk og live show.

Pris fra Kr 400,- per person

Flyplass transport

Bli kjørt til ditt hotell fra flyplassen, og tilbake når det er tid for å reise videre eller tilbake. Prisen starter for en personbil, for maks 4 passasjerer. Det kan være behov for større bil hvis det er mye bagasje.

Pris fra Kr 300,- per vei